Blombud för mindre plånböcker

liljor, skicka blomor billigt

I vår senaste tävling på Facebook bad vi våra följare att sätta ord på vad blommor betyder. Vi fick över 500 svar, de flesta alldeles översvallande. Det är tydligt att blommor betyder oerhört mycket för många människor. Särskilt i svåra eller minnesvärda stunder, men även som en viktig ingrediens i den annars grå vardagen. Blommor sätter den berömda guldkanten på tillvaron helt enkelt.

Om det vore möjligt skulle vi gärna vilja skicka blommor till alla er som följer oss på Facebook, prenumererar på vårt nyhetsbrev eller läser den här bloggen. För alla är värda en blomma, särskilt de som har det svårt och behöver piggas upp. Men tyvärr går detta inte. Vi är ett företag, och om vi skulle skicka blommor gratis i parti och minut så skulle vi snart upphöra att existera.

Det känns extra svårt att höra om personer som faktiskt älskar blommor innerligt, men inte känner att de har råd att unna sig några. Man får leva på hoppet om att de faktiskt kan plocka sig några vackra vår- eller sommarblommor när detta bjuds i naturen.

Vi vill dock berätta att vi har buketter i en mängd olika prislägen. Så både den som vill slå på stort och den som har en lite mindre plånbok kan förhoppningsvis hitta det som passar. För dig som inte vill spendera så mycket är det också viktigt att veta att en blomma är lika uppskattad hur stor eller liten den är, det är tanken bakom som ger den goda effekten.

Vi har samlat våra mest prisvärda alternativ på en sida i vår webbutik. Den kan du kika på om du vill skicka blommor billigt och göra någon glad.

Skriven av
More from EuroFlorist

Blomsterdekorationer till bröllopet

När det är dags att planera drömbröllopet är det  viktigt att försöka...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *