Blommor för kondoleans

Blommor för kondoleans
En av de vanligaste anledningarna till att skicka blommor är när man vill visa sitt deltagande. Att skicka sina kondoleanser, att kondolera betyder just det. Man vill framföra sitt deltagande till de anhöriga när någon när eller kär gått bort. Traditionellt har man ofta skickat kondoleanskort, men med tiden har det blivit allt vanligare att skicka blommor, förmodligen eftersom blommor faktiskt uttrycker mer än 1000 ord.

Blommor för kondoleans i sobra färger
När det gäller begravningsblommor har vi börjat välja allt mer fritt bland olika färger och former. Mer färgsprakande och livliga begravningskransar och dekorationer har gjort sitt intåg i modern tid. Kanske för att vi gärna vill omge oss med vackra och uppiggande färger i sorgens stund, eller för att vi gärna väljer begravningsblommor i den avlidnas favoritfärg.

Men när det gäller blommor för kondoleans så är vår smak fortfarande oerhört traditionell. Det ska vara buketter i sobra, vita eller beiga nyanser, ett uttryck för taktfullt och medkännande deltagande.

Vi skickar kondoleansblommor till hela världen
Vår kategori kondoleans är en av de mest välbesökta på www.euroflorist.se, vilket visar att när sorgen slår till är det många som letar efter ett bra sätt att uttrycka den på. Dessutom kan det kännas svårt när man är långt borta och inte har möjlighet att finnas där för de sörjande. Men med oss kan du skicka kondoleansblommor till Haparanda, ett deltagande blomsterbud till Göteborg eller uttrycka dina känslor med blommor till nästan hela världen.

Skriven av
More from EuroFlorist

Nya vackra blommor för sensommaren

Nu är det dags för nya vackra buketter på Euroflorists hemsida igen....
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *