Det är enkelt att skicka blommor utomlands

blommor att skicka utomlands

Under de stora blomsterhögtiderna är det ganska många som vill skicka hälsningar till nära och kära som befinner sig riktigt långt bort. Det är ju just då som man vill visa att man finns med någon i tankarna trots att man är långt ifrån varandra.

Det är få saker som kan lysa upp tillvaron som ett blomsterbud, och det är också betydligt enklare att skicka blommor utomlands än vad många kanske tror. För dig som kund så fungerar det precis likadant som när du vill skicka blommor inrikes. Du väljer en bukett på vår hemsida, fyller i mottagarens uppgifter och dina egna, lägger din beställning och betalar. Enda skillnaden är att du går till en speciell sida för det land som du vill skicka blommor till.

Det som händer sedan är att vi skickar din beställning vidare genom vårt internationella nätverk till en florist i det land du vill skicka blommor till. Floristen binder din bukett och levererar den direkt till mottagaren precis som vid en inrikes beställning.

Nu i juletid kan vi förstås också hjälpa dig att skicka blommor utomlands. Då vill vi ha din beställning senast den 20 december kl 12.00 för att kunna garantera att den levereras i tid till jul.

Vi kan hjälpa dig att skicka blomsterbud till i princip hela världen. Och skulle du ha några frågor kring internationella blomsterbud är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 040-602 00 20 eller info@euroflorist.se.

Skriven av
More from EuroFlorist

Butiksmöten 2009

Nästa vecka börjar våra butiksmöten. Vi börjar i Luleå i norr och...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *