Det svåra valet av företagsjulklappar

Julklappar till anställda

På de allra flesta arbetsplatser firar man året som gått på olika sätt. Vi håller julfester, har julfika tillsammans eller går på after work med sitt team. Och det är vanligt att man ger personalen någon form av julgåva. Det här är ett sätt för oss att avsluta ett förhoppningsvis framgångsrikt år tillsammans och umgås på ett lite mer avslappnat sätt. Samt för företaget att visa sin uppskattning för gott utfört arbete under det gångna året.

Det är också vanligt att vissa företag ger gåvor och julklappar till kunder om man är ett företag som jobbar främst med business to business.

Julklappar till anställda brukar vara ett riktigt huvudbry. Man får inte ge för mycket, och inte för lite. Och helst ska det vara något som alla kan ha glädje av. Ofta blir det tyvärr fel. Man köper en och samma julklapp till alla. Några uppskattar det verkligen, andra bryr sig inte och flera blir kanske upprörda för att företaget lägger pengar på onödiga saker som man inte vill ha.

Men det finns förstås en enkel lösning tycker förstås vi på Euroflorist. Julblommor uppskattas av alla, det skänker glädje, är ett tecken på uppskattning och förgyller den kommande helgen. Om du vill beställa julblommor till dina anställda gör du det enkelt och smidigt online. Vi levererar direkt till kontoret eller hem till mottagaren som vi garanterar blir riktigt glad.

Skriven av
More from EuroFlorist

Julstjärnan väntar på dig

Här på Euroflorist har vi haft julstämning riktigt länge. Vi börjar tänka...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *