Din blomsteraffär på nätet

blomsteraffär

För länge sedan var det enda sättet att skicka blommor att gå in i en blomsteraffär och beställa direkt av en florist. För riktigt länge sen så var det extremt krångligt, men så fort olika blomsterförmedlingstjänster dök upp underlättade det livet för både florister och kunder. Men det var fortfarande mycket manuellt arbete involverat, även om floristerna nu länkades ihop av ett nätverk som underlättade.

Den stora revolutionen kom när blomsterförmedlingen flyttade in på internet. Euroflorist var först med en internettjänst, 1995, som gav möjligheten att beställa blombud online. Detta var i e-handelns barndom, och inte alla var benägna att testa på det nya sättet att skicka blommor. De valde fortfarande att gå till sin lokala blomsteraffär och beställa där.

Men i takt med internets spridning och kundernas e-handelsvana har blomsterförmedling på nätet ökat explosionsartat. Grunden är dock densamma, telefonen har bara ersatts av internet i beställningssituationen: Du beställer ditt blombud på vår hemsida. Din order hamnar sedan hos Euroflorist som skickar den vidare till en lämplig blomsteraffär i mottagarens närhet. Vår tjänst kommer aldrig att automatiseras helt, eftersom det handlar om levande blommor och florister som skapar en bukett skräddarsydd för tillfället, efter dina önskemål.

Fler och fler upptäcker det här smidiga sättet att glädja sina nära och kära, uppmärksamma något speciellt eller visa sitt deltagande. Dock är det fortfarande långt ifrån alla som känner till att man kan skicka blommor via nätet, så vi ser framför oss en fortsatt snabb ökningstakt.  Numera tar det bara några knapptryckningar att skicka ett blombud från mobilen till och med, vilket underlättar än mer för den moderna människan.  Med Euroflorist har du alltid en blomsteraffär på fickan, och kan glädja vem du vill med ett ljuvligt fång blommor.

Skriven av
More from EuroFlorist

Härliga, nyttiga solrosor

Solrosor behöver en massa sol för att trivas, det hörs ju på...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *