EuroFlorists VD: Inspirerande träffa florister

Nyligen gav sig EuroFlorists vd och koncernchef Lars Höglund ut på en turné för att träffa några av våra florister. Det är inte första gången han gör det, men just denna gång gick resan till Frankrike och Tyskland.

– EuroFlorist har ju en väldigt komplex verksamhet. Vi finns i 12 länder med 30 webbutiker. Även om alla ligger i Europa så är det helt olika länder, olika traditioner, kultur och olika sätt att se på blommor och presenter, konstaterar Lars.

Floristerna är ryggraden i hela EuroFlorists verksamhet. Därför är det viktigt för oss på företaget att hela tiden hålla en nära kontakt med floristerna i vårt nätverk.

– Jag vill ut och träffa florister så ofta jag kan, berättar Lars. Det är mycket lättare att förstå varandra när man träffas på riktigt. Mitt mål är att ta reda på hur vi kan hjälpa floristerna på bästa sätt och bli ännu bättre tillsammans. Och det brukar inte vara svårt, floristerna är fantastiskt bra på att ge oss feedback, både bra och dålig. Så det är viktigt att kunna vara därute och lyssna och dessutom kunna åtgärda saker på en gång, fortsätter han.

Blommor är en ganska speciell ”produkt”, som för de allra flesta ger enbart positiva känslor. Det är faktiskt ganska svårt att komma på någon annan produkt som har samma effekt.

– Trots att jag har jobbat med över 10 olika produktkategorier i min karriär är blommor något extra speciellt, berättar Lars. Alla blir glada av blommor. Och floristerna är verkligen imponerande. Jag slås alltid av hur väldigt professionella och engagerade de är. Och att de dessutom alltid är glada och verkar tycka att de har det roligaste yrket som finns, avslutar han.

Vd för EuroFlorist träffar florister i Tyskland & Frankrike

Skriven av
More from Anna

Leve Sverige!

Ja, eller vad säger man egentligen på vår nationaldag? Leve Sverige kanske...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *