Härliga höst, välkommen!

Lyckorus

Nu är hösten äntligen här. Det känns i luften och färgerna börjar skifta även i södra Sverige. Vi som älskar hög luft, friska dagar, inomhusmys i mörker och sprakande höstfärger jublar!

På Euroflorist har vi förstås lanserat vår höstkollektion, som i år innehåller ett antal nya höstbuketter. Och de nya buketterna toppar redan listan över de allra mest populära buketterna att skicka som blomsterbud. Så vi förstår att det inte bara är vi som längtat efter hösten.

Det är nästan alltid så att de mest populära produkterna hos oss är de som går i säsongens färger. Men just hösten verkar våra kunder ha en särskilt varm känsla för. Kanske för att det är så kontrastrikt: Mot mörkret som sakta kryper närmare står underbara blommor i eldiga röda och orange nyanser. Nyanser som går igen i hela naturen.

Våra nya buketter, som t ex ”Lyckorus” på bilden ovan är moderna kompositioner av klassiska snittblommor i skön kombination. Gerbera och rosor är vanliga inslag, men höstens blommor finns också med förstås. Allt inramat av vacker grönska och med höstliga inslag som bär.

Så vill du glädja någon i Tranås, skicka blommor till Uppsala eller ett blomsterbud till Kiruna föreslår vi en färgsparakande höstbukett.

Skriven av
More from EuroFlorist

Bröllopsblommor

Blogginlägget är skrivet av floristerna på Blomsterpinglan i Upplands Väsby. Försommaren är...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *