Min Stora Dag

Sedan 2001 har organisationen Min Stora Dag förverkligat sjuka barns drömmar om att få uppleva något utöver det vanliga. Målet är att ge ett barn med en diagnos ny kraft och lycka genom att få uppleva något speciellt eller träffa en idol eller vara med om ett äventyr. Det är precis vad namnet på organisationen säger, Min Stora Dag, en dag som sent kommer att glömmas och som tillför kraft och energi till att kämpa vidare.

Min Stora Dag

Tillsammans med Min Stora Dag har vi på Euroflorist lyft fram en mycket speciell bukett, en vacker Min Stora Dag-bukett! Tillsammans kan vi uppfylla ett barns drömmar om att få uppleva något stort. 10% av priset på buketten går direkt till Min Stora Dag och samtidigt som du överraskar till exempel mamma på mors dag! Och självklart följer ett gåvobevis med buketten! En perfekt gåva till mors dag den 29 maj.

Som du säkert har sett på hemsidan så kan du på vår förstasida även registrera dig för vårt nyhetsbrev och när du gör det så skänker Euroflorist 5 kr till Min Stora Dag.

Skriven av
More from EuroFlorist

Det där med att vara serviceminded…

För ett tag sedan satt vi och pratade om speciella blomsterleveranser -...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *