Nya vackra blommor för sensommaren

Dahlia

Nu är det dags för nya vackra buketter på Euroflorists hemsida igen. Det är blommor som passar perfekt att skicka som blombud så här på sensommaren och i början av hösten. Bland våra nya produkter hittar du bland annat buketter med ståtliga solrosor i, samt en helt ny kollektion med dahlia buketter.

Dahlia är en fantastiskt färgrik blomma som är oerhört populär i Sverige. Det är både en populär trädgårdsväxt och en ljuvlig snittblomma. Det finns nära nog 10 000 varianter på dahlia, ibland kan det nästa vara svårt att se att den ena dahlian faktiskt har släktskap med en annan, så olika är de.

Bland våra nya buketter hittar du också färgglada somriga blandningar av gerbera, nejlikor och riddarsporre. Samt moderna buketter med riktigt romantisk ängs-känsla.

När hösten sätter in är det väldigt många som väljer att skicka blombud i riktiga hösttoner. Djupt röda, orange och dovare nyanser är omåttligt populära. Det hänger förmodligen ihop med att vi älskar hösten på grund av de vackra färgerna i naturen, som skänker glädje när mörkret faller på och höstrusket sätter in.

Så om du vill skicka blommor till Malmö, Stockholm eller Haparanda, eller kanske beställa ett sensomrigt blombud till Göteborg hittar du en uppsjö valmöjligheter på vår sida. Här hittar du alla blommor i vår nya kollektion.

Tags from the story
, , ,
Skriven av
More from EuroFlorist

Vårlängtan…

  Jag älskar hösten och ser fram emot jul och snö. Men...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *