Premiär för Blomsterflickan

 Blomsterflickan

Idag har ”vår” serie Blomsterflickan premiär. Serien kretsar kring blomsterbutiken ”LaVendelas” där vi möter människor mitt i livets mest dramatiska skeden. Med sitt stora hjärta och enorma engagemang hamnar Vendela alltid mitt i händelsernas centrum.

Serien har en liknande känsla som filmen Amelie från Montmartre. I varje avsnitt möter vi genom Blomsterflickan Vendela, (spelad av Cissi Forrs) människor i deras mest dramatiska skeden i livet. Med sitt stora hjärta och enorma engagemang hamnar Vendela alltid mitt i händelsernas centrum. Till sin hjälp har hon vännen och evige följeslagaren cykelbudet Crippe (spelad av Olle Sarri).

Men ibland ser världen inte ut helt som Vendela önskar. När man får fullt tillträde till och insikt i folks liv, så blir man ju också varse när något inte är som det ska. Och då kan Vendela inte bara stå bredvid och se på. Det kan vara onödig osämja, ofrivillig ensamhet, blommor som skickas till ”fel” person. Likt en hjälpande ängel rycker Vendela ut och ”ställer saker till rätta”. Det är otroligt vad man kan åstadkomma med lite omtanke.
Och några blommor

Serien sänds på Sveriges nya playkanal, Pocket entertainment och har producerats i samarbete med Euroflorist. Formatet är anpassat så att du ska kunna se underhållning direkt i din mobil, på din dator eller en ipad. Avsnitten är lagom korta för att du ska hinna se ett när du har tid.

Och det viktigaste: Här kan du se Blomsterflickan.

Skriven av
More from EuroFlorist

Formex

Formex 12-15 augusti - vi kommer vara där - kommer ni? Även...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *