Sociala medier eller blommor?

Någon ger blommor genom en pc

Världen snurrar allt snabbare, och våra liv med den. För dagens upptagna människa är sociala media ett smidigt sätt att hålla kontakten med vänner, bekanta, kollegor och familj. Vi sms:ar, tvittrar, skypar, postar på Facebook, Instagram och skickar epost istället för att ringa eller träffas.

Vi berättar för världen om varje detalj av vår vardagliga tillvaro, återknyter med gamla bekanta och håller de närmaste relationerna vid liv på ett enkelt och smidigt sätt. Vi är på sätt och vis mer sociala än förr, men kanske samtidigt mindre sociala än någonsin.

Det är superenkelt att skicka någon ett meddelande via någon av de kanaler man är uppkopplad på, och ofta fungerar det alldeles utmärkt. Men någon gång ibland vill man säga något som inte formulerar sig så lätt vid tangentbordet eller på en smartphone. När det handlar om viktiga saker som det riktiga livet, starka känslor eller ren omtanke om en annan människa känns de sociala kanalerna kanske som fel forum.

Det är vid de tillfällena vi plockar upp telefonen eller ser till att träffa någon när eller kär, som vi vill uppmuntra, trösta eller bara spendera tid med. Tid, som i vår värld har blivit något av det dyrbaraste vi har, och därmed något av det finaste du kan ge en annan människa.

Euroflorist hjälper också till där de sociala medierna inte räcker till. Ni som skickar blommor genom vår blomsterförmedling väljer aktivt att inte bara skicka ett meddelande via en social kanal, sms eller epost. Blommorna som skickas förmedlar en hälsning och varm omtanke om den som får dem.

Vi vet av erfarenhet att ett blombud nästan alltid är en fantastisk upplevelse för mottagaren. Inte bara själva blommorna i sig, som lyser upp tillvaron för vem som helst. Utan det faktum att någon faktiskt tänker på dig, och har tagit sig tid att välja ut passande blommor och skicka till dig för att dela glädje eller sorg eller bara visa sin uppskattning över att du finns.

Skriven av
More from EuroFlorist

Mors Dag

När sa du senast Jag älskar dig till din mamma? När visade...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *