Storslaget på Sofiero

 

I helgen var det dags för Den stora trädgårdsfesten 2010 på Sofiero, Helsingborg. Finns det någon vackrare plats att ha en trädgårdsfest på än här? Tror knappast det. Med havet bakom knuten, det vackra slottet och den underbara parken gör att stämningen blir på topp och inspirationen flödar. Man drabbas av en helt galen ”ha-känsla” som gör att man vill ta med sig varenda blomma hem. Runt om i den stora slottsparken fanns både danska och svenska florister, blomstersällskap och försäljare i mängder där man kunde köpa precis allt om man gillar blommor och vackra saker.

Det som ändå utmärkte sig allra mest var en 7 meter lång och 3 meter bred brudbukett placerad precis framför ingången till slottet. Buketten var gjord av mer än 10000 snittblommor. Helt fantastisk! Det som gjorde det ännu häftigare var att man kunde gå in i själva buketten via stjälkarna och där inne var väggar och tak klädda i mossa och vita orkidéklockor och från taket hängde vita liljor, en mysig grottliknande känsla. Längtar redan till nästan år!

Skriven av
More from EuroFlorist

Vi önskar alla en trevlig allhelgonahelg!

Denna helg tänder vi ett ljus på våra anhörigas eller vänners gravar....
Läs mer

2 kommentarer

  • Vilken underbar brudbukett! Supertack för kommentaren och rabatten 🙂 Jag blev verkligen jätteglad! Vågade dock inte göra kommentaren offentlig? Eller var det tanken? Hör gärna av dig igen i såfall!
    Kramar!

  • Ja, visst är den? Underbart konstverk!

    Härligt att det blev uppskattat – naturligtvis får du göra kommentaren offentlig om du vill, så kan kanske några av dina läsare också få glädje av den? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *