Välj begravningsblommor i lugn och ro

Sorgdekoration

En av de viktigaste uppgifterna för en blomsterförmedlare är beställningar till begravningar och minnesstunder. Det är många som vill skicka blommor till begravningar, och på så sätt visa sin medkänsla och ta ett sista farväl. Vi får många beställningar på sorgbuketter, begravningskransar och sorgdekorationer som ska levereras direkt till begravningar, och vi vet hur oerhört viktigt detta blomsterbud är för dig som beställer.

Begravningsblommor symboliserar både kärlek och medkänsla, och det är därför viktigt att binderiet utförs med professionalism och stor omsorg. Blommorna ska vara av bästa kvalitet, vackert handbundna och leverans måste ske i god tid till kyrkan eller kapellet.

Genom vår service får du ytterligare en fördel; du kan välja begravningsblommor i lugn och ro framför datorn. Detta kan vara skönt i en stund då det känns extra tungt och man har mycket annat att tänka på.

För att erbjuda ännu fler valmöjligheter så att du verkligen kan hitta det som passar bäst för tillfället har vi nyligen skapat en mängd nya begravningsblommor. I den nya kollektionen hittar du färgglada sorgbuketter och dekorationer i mängder av färgställningar, både klassiskt sobra och mer färgsprakande. Du kan också välja begravningsbommor som passar till säsong, vare sig det är höst, vinter, vår eller sommar.

För dig som inte riktigt kan bestämma dig har vi också ett fint alternativ. Med ”floristens val” kan du låta din florist välja de vackraste blommorna för säsongen och skapa begravningsblommor som passar just då. Våra professionella florister garanterar att det blir en slående vacker dekoration med lång hållbarhet.

På bilderna ser du några av våra nya begravningsblommor. Överst en av våra vackra vita  sorgdekorationer med betoning på gladiolus och liljor. Under denna en av våra mest populära kistdekorationer med rosa stargazer liljor, rosa rosor , freesia och säsongens blommor. Nummer tre är en mer dämpad begravningsdekoration i mjuka nyanser; vitt och ljuslila med rosor, gerbera och fresia. Underst ser du en färgstark och överdådig begravningsdekoration med liljor, gerbera och små fina rosor.

Det kan kännas tungt och vara svårt att beställa blommor till en begravning . För att underlätta har vi samlat våra begravningsblommor i olika kategorier. Här finns både begravningskransar, sorgdekorationer, sorgbuketter och kondoleansblommor. Om du behöver ytterligare hjälp med att välja blommor till begravningen, eller om du har andra frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 040-620 00 20 eller e – post info@euroflorist.se. Du kan också läsa mer om begravning blommor på vår hemsida här.

Begravningsblommor

Kistdekoration

Sorgdekoration

 

Skriven av
More from EuroFlorist

Tulpaner till jul?

Tulpaner till jul?   Många blir, liksom jag, lite extra lyckliga av...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *