Vill du göra någon glad? Varför vänta?

Behöver man en speciell anledning till att skicka blommor till någon som man vill uppskatta eller överraska? Behöver man verkligen en utsatt dag i kalendern för att ta sig tiden till att göra någon glad? Kan man inte bara skicka en vacker bukett till en person som man bryr sig om, bara för att man vill upskatta någon och få personen att bli glad och känna sig uppskattad?

Vi är så stressade i vårt vardagliga liv att vi tyvärr glömmer bort varandra. Vi har till och med skapat dagar, som placerats ut i kalendern för att påminna oss om viktiga personer i vårt liv som till exempel mors dag, fars dag och så vidare. Och ska vi vara helt ärliga så är dessa dagar underbara, väldigt speciella dagar som vi kan fira föräldrar och familjemedlemmar på. Men vi borde kunna uppskatta varandra lite mer på vanliga dagar!

Så varför inte skicka en fin och vårig bukett fylld med vårblommor som tulpaner till någon i familjen. Eller varför inte överraska mamma med en bukett fylld med vackra liljor på en helt vanlig dag?

Och du vet säkert att det är en lika underbar känsla att få blommor som det är att skicka en vacker bukett. Och är du osäker på vilka blommor du vill överraska med så har Euroflorist duktiga florister i hela Sverige som kan hjälpa dig med ditt val!

BOU14_15M_a

Och om du vill visa din kärlek till någon som står dig nära, kanske någon du tycker om väldigt mycket så kan du skicka en Floristen designar – till henne/till honom. Då binder floristen en vacker bukett, med säsongsblommor och levererar hem till personen.

Med detta vill vi säga att, det behövs inte en speciell anledning eller dag för att göra någon glad, bara gör det! 🙂

 

Skriven av
More from EuroFlorist

Påskens vackra färger

Påsken är en tid att verkligen längta efter. Naturligtvis för att vi...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *