Vinnande motiveringar

I förra veckan körde vi en tävling som gick ut på att välja sin favoritbukett och motivera varför. Vi fick in många fina och roliga motiveringar. Här är de fem som till slut vann varsitt presentkort:

röda gerbera & gula rosor”Som ett glatt mångkulturellt kalas där alla färger och sorter är välkomna och som skapar en underbar helhet som man bara blir toklycklig av!!”
 

”Vackrast av dem alla,var den här. Den skulle jag vilja överraska en vän med,finns det något roligare eller mer uppskattat än att ge eller få en fin bukett. Och man behöver inte ha någon anledning heller för att ge någon en bukett.”

rosor, gerbera och brudslöja”Underbar och söt bukett. Vackrare har jag sällan sett. Tänker på sol, landet och sommar vid kvarn’ , påmminner mig om när jag var litet busigt barn. Buketter med färger i söta toner tror jag kan sälja för miljoner!!”
 

”Fantastiskt vacker och fin, vill att den ska bli min, älskar brudslöja och gerbera till tusen, en sådan på bordet mitt skulle göra susen, då känner jag att sommaren äntligen är här, blev i buketten helt kär!!”

Rosa liljor”För världen är du kanske bara en människa, men för mig är du hela världen. En blombukett till Mamsen”

Tags from the story
, , ,
Skriven av
More from Anna

Floristmöten över hela landet

EuroFlorist är just nu ute på turné genom Sverige. Under 24 medlemsmöten...
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *